Vill ni som bilvårdare ändra era förtjänstmöjligheter

Ni har hamnat rätt om ni vill förändra era förtjänstmöjligheter, Brilliantcare Sverige AB har de rätta verktygen för er verksamhet om ni vill förändra ert företags vardag. Högre inkomster samt arbeta med produkter som är både  ISO 9001 och 14001.

Med vår professionella utbildning som ger er rätt kunskap om både produkter, kunder och marknadsföring i ert område. Ge både er och era kunder möjlighet att samarbeta med Brilliant Cares produktsortiment, exklusiva bilvårdsprodukter med absolut bäst kvalité i branschen, avfettningar som är anpassade för det svenska klimatet och tillbehör som är anpassade för er verksamhet.

Bäst i branschen

Brilliant Care Lackkonservering är bäst i branschen, enklast att applicera, bästa garantivillkor upp till 6 års garanti, välj själv vilken produkt som passar er bäst att arbeta med. Konkurrerande produkter som Ditec och Mr Cap slår ni med våra två produkter Nano Protection 2K utan uppgraderingar på 6 år och Brilliant Protective 1K som har 6 års service garanti med uppgraderingar var 12-e månad

Brilliant Care Sverige hjälper er gärna att bli certifierade ISO 9001 och 14001 eftersom vi själva arbetar efter detta i dag. 

Välkomna att sända in intresseanmälan.