Lackskyddsprocess Protective Glaze Sealant

Protective Glaze Sealant Lackskydd med uppgradering var 12:e månad

Protectiv Glaze Sealant Lackskydd kallas också Protection 1K och är ytterligare en produkt av tre lackbehandlingar från Brilliant Care. Protection 1K är ett bra skydd för vårt fuktiga klimat i Sverige. De flesta biltillverkare lämnar ut fordonen med en försäkran om ett vaxskydd som gör att bilens lack förblir i samma kondition som den dagen de lämnade fabriken. Nu är det ert val och välja vilket skydd som är bäst för ert fordon. Produkterna bearbetas ned i lackens porer och bildar en hård och högglänsande hinna som skyddar lacken mot vägsalt, asfalt och andra föroreningar och ger ett optimalt skydd med glans. Produkterna hindrar blekning från ultraviolett ljus och skadas inte av några permanenta fläckar som nitratetsning orsakad av fågelspill, trädsav, metallpåslag, industriella nedfall m.m.

Produkten tål samtliga avfettningsmedel såsom stark tjärlösare, alkaliska avfettningar/tvättmedel och syrabaserade produkter som fälgsyra.

Det enda ni behöver göra är att gå till er återförsäljare för att få en utbildningstvätt och sedan sköta bilen genom att tvätta för hand, högtryck eller automattvätt med eller utan borstar. Använd alltid rätt avfettning efter årstid. Tveka inte att kontakta er närmaste återförsäljare för råd och tips när det gäller garantier eller hur enkelt ni sköta om er bil. Det är enkelt att bibehålla glansen, häll Brilliant Care Conserver i sista sköljvattnet en gång i månaden. Eftertorka bilen med en ren waffelduk för att få fram glansen om och om igen. Vid automattvätt med borstar lägger man en sträng Brilliant Care Conserver från skärm till skärm över motorhuven innan man kör in för tvätt. Världens ledande flygbolag använder Conserver för att skydda lackeringen av sina flygplan.

  • Det är bara penetrering av rost intill plåten och aktuell färglossning som ingår i bilens garanti.
  • Konditionen på lack, klädsel och skydd mot miljöpåverkan är bilägaren ansvarig för.
  • Protection 1K är en väl beprövad process, som har utvecklats i över 40 år, detta för att kunna ge din bil det skydd den behöver kommande år.
  • Protection 1K kan bara appliceras av utbildad personal och auktoriserade återförsäljare för att garantera ett professionellt utförande.
  • Det skydd som din bil behöver idag är för morgondagens miljöförhållande.
  • Vi har inga förbehåll på bilens ålder eller hur många mil den har gått för att lämna garanti.
  • Brilliant care, har skyddsprodukter för bilen, husbilen, husvagnen, båten och inom flyget.
  • Skyddsprodukterna är många som lack, tyg, läder, glas, aluminium och cabriolet.