Våra tvättjänster

Tvätt av ert fordon

Tvätt innebär att vi lägger på rätt avfettning för årstiden och anpassar den för smutsen på er bil, efter denna applicering spolas bilen ren med högtryck. Detta moment utförs alltid för att minska risken att repa ert fordon. När detta är klart schamponeras hela bilen för att sedan sköljas av med rinnande vatten. När detta är gjort torkas bilen av med vår waffelduk. Fråga alltid vad som ingår i tvätten eftersom det kan skilja mellan återförsäljare. Man kanske vill ha tillägg att få spolning mellan dörrarna eller om ni vill ha era mattor avspolade.

Heltvätt

Tvätt utförs enligt ovan, när fordonet är klart i tvätthallen görs en enklare rengöring invändigt i bilen, dammsugning, fönstertvätt samt avtorkning av alla plast och vinyldetaljer.

Besiktningstvätt av ert fordon

Besiktningstvätt av ert fordon behandlat med BrilliantCARE sker som ovan fast här ser man till att bilen så kallad "lertvättas" detta gör så alla ojämnheter försvinner och röda rostprickar från metaller tas bort. Industrinedfall och flygrost borttages så en fin och len yta framträder. Efter detta moment skall bilen tvättas med högglansschampo som ger ditt fordon den mjuka lena yta som gör att vattnet enkelt rinner av när du själv tvättar bilen nästa gång.

Efter detta registrearas besiktningstvätten av återförsäljaren i garantiprogrammet och en ny kallelse kommer till ägaren året efter. Produkter att använda för att hålla er bil fortsatt fin finner ni hos våra ÅF/Center och ni kan använda det till alla våra behandlingar.

Besiktning + Heltvätt

Besiktning utförs enligt ovan, när fordonet är klart i tvätthallen görs en enklare rengöring invändigt i bilen, dammsugning, fönstertvätt samt avtorkning av alla plast och vinyldetaljer.

Storlek på er bil

Priset kan variera på fordon från Trelleborg i söder och Boden i norr och mellan en Fiat 500 C och en Volvo XC90 när det gäller alla våra tjänster, vilket inte är så konstigt. Rådfråga er återförsäljare för deras bästa pris för just din bil.